Koks in opleiding zetten Hollands fruit blijvend op het menu

Studenten van de Middelbare Horeca School van het ROC Willem I College in Den Bosch werken voortaan met oer-Hollands fruit. Het gaat om de appel Bellefleur, de Brederode stoofpeer of Lunterse Pippeling. Dat schrijft Misset Horeca. Voor de promotie van Hollands fruit is de school een samenwerking gestart met Stichting Fruitcultuur Brabant. Het onderwerp sluit naadloos aan op de basisfilosofie van de Middelbare Horeca School die grotendeels is gebaseerd op de vijf principes van de Dutch Cuisine (Cultuur, Gezond, Natuur, Kwaliteit en Waarde). 


Op de open dag bij het ROC Willem I College werden gerechten met oude appel- en perenrassen gepresenteerd, bron: Facebook

Klik hier voor het hele artikel

Bron: Misset Horeca


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven