Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandse en Belgische hardfruitsector met Schouw Informatisering op bezoek bij Van Kessel

Op dinsdagochtend om 9.30 uur arriveerden de eerste gasten uit de Nederlandse en Belgische hardfruitsector in het nieuwe bedrijfspand van Van Kessel Fruit B.V. in Velddriel. Joris Kolff van Schouw Informatisering trapte af met een introductie over Schouw Informatisering, ons software platform Foodware 365 en hoe deze volledig geschikt is voor bedrijven werkzaam in de hardfruitsector.



Directeur-eigenaar Jacco van Kessel vertelde over de historie van het familiebedrijf en hoe dit is uitgegroeid tot een succesvolle speler in de hardfruitmarkt. Jack van Kessel heeft de 35 gasten vervolgens een software demonstratie gegeven en meer verteld over hoe zij Foodware AGF inzetten met specifieke hardfruit functionaliteit voor het sorteren en afrekenen van telers.



En uiteraard viel ook de rondleiding goed in de smaak. Jack en Jacco vertelden over de manier waarop zij werken in de loods en hoe alle activiteiten hier geïntegreerd zijn in Foodware AGF. De koppeling tussen de Greefa sorteermachine en Foodware AGF zorgen ervoor dat uitgesorteerde maten direct geregistreerd staan als verkoopbare voorraad. 



Voor meer informatie:
Schouw Informatisering
Tel: 076-504 25 20
info@schouw.org
www.foodware365.com 

Publicatiedatum: