Kochidee: paddenstoelen met groenten en sauzen

Pilze & Waldfrüchte Uwe Niklas GmbH hadden de nieuwe productlijn 'Kochidee' naar de Fruit Logistica meegebracht. Uwe Niklas: Duurzaamheid en convenience zijn belangrijke onderwerpen voor ons en vele anderen. Precies daarbij passen ook onze nieuwe kookboxen."

'Kochidee' komt in zes verschillende variaties van paddenstoelen met groenten en clean label sauzen. „Nieuw in het assortiment hebben we bijvoorbeeld een paddenstoelenmengsel met roomsaus. Het product is vrij van kleurstoffen, smaakversterkers en conserveermiddelen. Daar komt nog bij dat Kochidee duurzaam is verpakt!"

Bij de verpakking zet de firma Niklas steeds meer in op recyclebare of composteerbare schaaltjes: zo zijn er kartonnen verpakkingen die via het oud papier weggegooid kunnen worden, maar ook composteerbare schaaltjes uit grasvezels.

Eveneens nieuw in het assortiment zijn de Cordyceps-paddenstoelen uit China. Over het algemeen zijn exotische paddenstoelen populair, die men bij Pilze & Waldfrüchte Niklas al lang in het assortiment heeft. „In de gastronomie zijn vooral morieljes begeerd."

Bayer. Pilze & Waldfrüchte Uwe Niklas GmbH levert 365 dagen per jaar een groot assortiment aan verse wilde paddenstoelen en gekweekte paddenstoelen aan de levensmiddelenhandel, maar ook aan grootverbruikers en de horeca.

Voor verdere informatie:
Uwe Niklas
Bayer. Pilze & Waldfrüchte Uwe Niklas GmbH
Einsiedlerweg 60
D-93426 Roding
+49 9469 94040
info@pilze-niklas.de 


Publicatiedatum:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven