Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Definitieve overeenkomst met Seneca

Bonduelle koopt Amerikaans pakstation

De Bonduelle Group maakt bekend dat het een definitieve overeenkomst met het Amerikaanse Seneca heeft gesloten om het verpakkingsbedrijf in Lebanon (Pennsylvania) over te nemen.

Dit station, dat gebruikt wordt voor de verpakking van diepvriesproducten, werd in 2008 gebouwd en door Seneca in 2010 gekocht. Het heeft een capaciteit van 45.000 ton op 7 verpakkingslijnen, een grote opslagcapaciteit en er zijn 140 vaste medewerkers.

De Bonduelle Americas Long Life business unit (BALL), die tot voor kort beperkt was in z'n ontwikkelingscapaciteit, is hiermee voorzien in z'n diepvriesfaciliteiten in Noord-Amerika met 4 stations in het oosten van de VS en 6 in Canada. 

Deze aankoop, inclusief materiaal, voorraden diepgevroren producten en personeel, ging per 11 februari van kracht en zal vanaf het financieel jaar 2019-2020 winstgevend zijn. 

Publicatiedatum: