Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Bart en Ruben Nemegheer, De Aardappelhoeve

“Nieuw convenience concept moet jongeren weer aan de aardappelen krijgen”

Tholen – “De jonge consumenten eten steeds minder en minder verse aardappelen . Voorgekookt of bewerkt product zijn nog wel in trek, maar het product rechtstreeks uit de natuur is niet populair onder jongeren”, vertellen Bart en Ruben Nemegheer van De Aardappelhoeve. “Om de jongeren weer aan de aardappelconsumptie te krijgen, zijn we zelf op zoek gegaan naar een makkelijk klaar te maken concept dat gezond, maar ook lekker is. Het nieuwe product bestaat uit onbewerkte krielaardappelen die samen met een kruidenmix in een aluminium ovenschaaltje zitten. We wilden een eenvoudig te bereiden en convenience product en aan de belangstelling op de beurs te zien, is dit ook goed geslaagd.”


Ruben en Bart Nemegheer

Variatie
De kruidenmix kan gelijk over de ongeschilde krielaardappelen worden verdeeld en het schaaltje is geschikt voor de oven, magnetron en barbecue. “Doordat de aardappelen niet geschild hoeven te worden, wordt de verspilling beperkt en houdt de aardappel al zijn voedingsstoffen. Met het concept kan eindelijk worden gevarieerd van verschillende aardappelen tot kruidenmixen, maar ook met de verpakkingssleeve kan men variëren. Daarnaast is het product 100 procent vegan en vegetarisch en is het ook mogelijk om een volledig biologische variant op de markt te brengen”, aldus de heren van De Aardappelhoeve.

Biologische lijn
Naast het nieuwe convenience product dat De Aardappelhoeve op de Fruit Logistica van afgelopen week presenteerden, had het bedrijf ook een nieuwe biologische lijn van bewerkte aardappelproducten. Deze lijn bestond uit aardappelpartjes, voorgegaarde krieltjes, frieten en aardappelkroketjes. “We zien de vraag naar biologische producten vanuit de retailer toenemen. Het maken van de producten is vaak wat lastiger dan bij conventionele producten, maar als de vraag toeneemt moet je hier op leverancier en producent zeker op inspelen”, aldus Bart en Ruben.


De nieuwe biologische lijn van De Aardappelhoeve

Voor meer informatie:
Bart Nemegheer
Ruben Nemegheer
De Aardappelhoeve
Putterijstraat 7A
8700 Tielt (België)
+32 (0)477 29 17 84
bart@deaardappelhoeve.be  
Ruben@deaardappelhoeve.be  
www.deaardappelhoeve.be 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven