InteliFresh: Bulgaars AGF netwerk event

In Plovdiv (Bulgarije) brengt InteliFresh op 22 februari Bulgaarse groenten- en fruittelers, grote supermarkten, verwerkers, retailers en buitenlandse handelaren, alsmede leveranciers van apparatuur en technologieën uit de keten 'van de plantage naar de winkel' bij elkaar. 

Het doel is om Bulgaarse telers te inspireren en de 2e editie van InteliFresh biedt dan ook een aantrekkelijk programma met discussies en allerlei mogelijkheden om uit te proberen. De organisatoren verwachten bijna 250 deelnemers, wat een stijging van 20% is t.o.v. 2018.

Op de agenda staan mondiale trends in de AGF markt, exportmogelijkheden voor de Roemeense markt, internationale certificatie, het financieren van nieuwe AGF ondernemingen, nieuwe technologieën voor het beschermen van planten, verwerking en opslag. 

Nederland is sterk vertegenwoordigd met:

  • Reinoud Nuijten van het CBI, Centrum voor de Promotie van Import uit ontwikkelingslanden, presenteert "Exportmogelijkheden voor groenten en fruit op de EU markten";
  • Inge Ribbens van het Fresh Produce Centre, spreekt over "Het internationale aanbod van groenten en fruit, een Nederlandse benadering";
  • ABB Growers verzorgt de presentatie “Blauwe bessen: teelt, handel en export”.

InteliFresh 2019 - van plantage tot schap word georganiseerd door InteliAgro in samenwerking met de Ambassade van Nederland in Bulgarije, DSK Bank, ЕuroFert, METRO, Kaufland Bulgaria en Billa Bulgaria. Er bestaat grote mediabelangstelling voor het evenement.

Voor meer informatie:
IntreliAgro
E-mail: office@inteliagro.bg 
Tel.: +359 899 911 597
Web: www.agroevents.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven