Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Vreemde vogels in Enschede dankzij Uw Groenteman Pompoen

Tholen - De acties van Uw Groenteman Pompoen zorgden voor een paar vreemde 'vogels' in Enschede. Eend Mrs. de Vries kwam haar prijs afhalen bij de AGF-speciaalzaak en olifant Elefant kreeg een plekje bij Perfect Carwash Enschede. 

In januari organiseerde Uw Groenteman Pompoen iedere woensdag een winactie op Facebook. Volgers konden iemand taggen die zo’n cadeaukaart verdient. De leukste en meest originele reactie maakt kans op de cadeaukaart van 25 euro. Winnaar werd de nominatie van Ellen voor haar eend Mrs. de Vries. ‘Dan kan ze haar eigen tomaatjes betalen. Ze komt de prijs dan persoonlijk in ontvangst nemen,’ was de motivatie.

Voor de Carwash-actie kwam Elefant van Willem Dijk AGF in actie. Klanten van Perfect Carwash kregen namelijk een gratis navel sinaasappel van het merk Elefant aangeboden door Uw Groenteman Pompoen. De gezonde actie werd verbonden aan een wedstrijd. Wie de leukste foto maakt en op Facebook plaatst, kan een cadeaukaart t.w.v. €20 winnen van Uw Groenteman Pompoen en een gratis wasbeurt voor de auto van Perfect Carwash.

Zo zorgen de acties van Uw Groenteman Pompoen voor wat reuring in deze wintermaanden waarin de AGF-handel vaak wat lauw is.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven