Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vreemde vogels in Enschede dankzij Uw Groenteman Pompoen

Tholen - De acties van Uw Groenteman Pompoen zorgden voor een paar vreemde 'vogels' in Enschede. Eend Mrs. de Vries kwam haar prijs afhalen bij de AGF-speciaalzaak en olifant Elefant kreeg een plekje bij Perfect Carwash Enschede. 

In januari organiseerde Uw Groenteman Pompoen iedere woensdag een winactie op Facebook. Volgers konden iemand taggen die zo’n cadeaukaart verdient. De leukste en meest originele reactie maakt kans op de cadeaukaart van 25 euro. Winnaar werd de nominatie van Ellen voor haar eend Mrs. de Vries. ‘Dan kan ze haar eigen tomaatjes betalen. Ze komt de prijs dan persoonlijk in ontvangst nemen,’ was de motivatie.

Voor de Carwash-actie kwam Elefant van Willem Dijk AGF in actie. Klanten van Perfect Carwash kregen namelijk een gratis navel sinaasappel van het merk Elefant aangeboden door Uw Groenteman Pompoen. De gezonde actie werd verbonden aan een wedstrijd. Wie de leukste foto maakt en op Facebook plaatst, kan een cadeaukaart t.w.v. €20 winnen van Uw Groenteman Pompoen en een gratis wasbeurt voor de auto van Perfect Carwash.

Zo zorgen de acties van Uw Groenteman Pompoen voor wat reuring in deze wintermaanden waarin de AGF-handel vaak wat lauw is.

Publicatiedatum: