Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

China: seizoen voor goji-bessen bijna afgerond

"Het exportseizoen voor goji-bessen loopt in China geleidelijk aan af. Ons aanbod is beperkt. De exportprijzen van goji-bessen zijn relatief stabiel. We verwachten dat we binnenkort door ons aanbod heen zijn. De nieuwe oogst begint voor goji-bessen in augustus", aldus Linna Lee van Sino Western Origin.

"Onze goji-bessen worden geteeld op plantages die in samenwerking met telers worden beheerd. De opbrengst van 2018 was 25% minder dan die van 2017. Dit kwam voornamelijk door de buitensporige hoeveelheid neerslag tijdens de oogst. De goji-bessen, die toen nog niet waren geoogst, hebben door de neerslag schade geleden."

"We exporteren onze goji-bessen naar het buitenland. Goji-bessen zijn rijk aan voedingsstoffen en hebben geneeskrachtige eigenschappen. Onze goji-bessen worden ieder jaar weer steeds populairder in het buitenland. Als we terugkijken op dit seizoen, kunnen we echt tevreden zijn over de omstandigheden op de exportmarkt."

"We waren aanwezig bij Fruit Logistica in Berlijn om meer grip te krijgen op de vraag vanuit buitenlandse markten. We willen met name zien of er interesse is naar diepgevroren goji-bessen. Diepgevroren goji-bessen behouden de voedingswaardes van verse goji-bessen. We hebben genoeg aanbod om in de vraag van buitenlandse klanten te voorzien."

Linna Lee
Sino Western Origin Ltd.
Whatsapp: +86 136 9149 4646 
WeChat: +86 180 9523 4332 
E-mail: linna_lee@vip.163.com  
E-mail: info@gojiberry.cn 
www.gojiberry.cn    


Publicatiedatum:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven