Lutèce winnaar publieksprijs Hersenbokaal 2012

Lutèce heeft op 20 november de publieksprijs van de Hersenbokaal gewonnen. Op de vijf genomineerden werden in totaal ruim 3000 stemmen uitgebracht via www.hersenstichting.nl. De Hersenbokaal is een jaarlijkse prijs van € 5.000 voor werkgevers die zich in het bijzonder inspannen om werknemers met een hersenaandoening aan het werk te houden. 
De prijs is gisteren uitgereikt tijdens een minisymposium in Arnhem onder leiding van Rob Trip (NOS). Het geldbedrag mag worden toegewezen aan een project dat ten goede komt aan de re-integratie van mensen met een hersenaandoening. Huub Lemmen 

Huub Lemmen heeft Lutèce aangemeld voor de Hersenbokaal. Hij werkt en werkte bij Lutèce als heftruckchauffeur. In maart 2010 kreeg Huub een herseninfarct met spraakproblemen en een halfzijdige verlamming als gevolg. Ondanks het feit dat hij alles opnieuw moest leren, wilde hij graag terug naar zijn werkplek. Huub: “Ik heb alle medewerking gekregen om na mijn herseninfarct te re-integreren. Mijn leidinggevende, Jan van de Pas, heeft in overleg met de afdeling P&O en Jobstap passend werk voor me gevonden. Ik heb nu Velden als vaste standplaats en werk vijf dagen van vijf uur. Ook heb ik samen met een jobcoach voorlichting gegeven aan mijn collega’s, waardoor zij begrijpen dat ik wel eens moe ben en er even tussenuit moet. Ik waardeer het enorm dat ik nog kan en mag werken!” Over Lutèce 

Met een verwerkingscapaciteit van meer dan 100 miljoen kilo champignons per jaar is Lutèce de grootste producent van houdbare champignons ter wereld. Het bedrijf biedt werkgelegenheid aan circa 240 medewerkers en heeft productielocaties in Horst en Velden. Het brede assortiment van hoge kwaliteit omvat onder andere champignons in glas, blik, emmers, polybags en pouches. De innovatieve producten van Lutèce worden wereldwijd in meer dan 50 landen verkocht aan retail- en foodservicebedrijven en aan industriële afnemers. Lutèce is onderdeel van C4C Holding, een groep toonaangevende bedrijven in de Europese paddenstoelensector. 

Voor meer informatie


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.