Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe faciliteit voor coöperatie Sant'Orsola

Het nieuwe pakstation van de Italiaanse coƶperatie Sant'Orsola is klaar en kan bijna in gebruik worden genomen. In april 2019 zal het worden geopend als onderdeel van het Villaggio dei Piccoli Frutti project.

Het project spreidt zich uit over 16,5 hectare in Pergine Valsugana in de regio Trento en heeft een waarde van 40 miljoen euro. Het beantwoordt aan de strategische logica op lange termijn met als doel een verdere en voortdurende groei op het gebied van kwaliteit en kwantiteit. De coƶperatie, gespecialiseerd in klein fruit, heeft sinds de oprichting in 1979 een schat aan kennis vergaard door onderzoek en experimenten.

Het nieuwe gedeelte beslaat 5,5 hectare en zal helpen bij het verhogen van de productie, die in 2018 5.500 ton bedroeg met een waarde van ongeveer 60 miljoen euro. Dat is in beide gevallen meer dan in 2017.

Het pakstation is uitgerust met een geavanceerd opslagsysteem met 157 cellen waar aardbeien en ander klein fruit kan worden opgeslagen aan de hand van het ras en de kwaliteit.

De gedeeltes voor verwerking en verpakking zijn uitgerust met de allernieuwste machines. Elke functie ondergaat strenge controles als het gaat om energieverbruik. Dit wordt begunstigd door de aluminium bekleding, de gebruikte materialen en de gebruikte technologie.

Sant'Orsola was aanwezig tijdens Fruit Logistica in Berlijn.

Contact:
Sant'Orsola Soc. Coop. Agricola
Via Lagorai 131
38057 Pergine Valsugana (TN)
Tel.: (+39) 0461 518170
Web: www.santorsola.com

 

Publicatiedatum: