Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groothandelsmarkten geven meer kwaliteit aan het stadsleven

Breaking News: Sensationele ontdekking van vitamine G

Groothandelsmarkten zijn handels- en logistieke centra die stedelijke gebieden van premium verse groenten en fruit voorzien en waar zo'n €10,6 miljard omgaat. Naast hun economische belang spelen groothandelsmarkten ook een belangrijke rol omdat zij grote steden van gezonde voedingsmiddelen voorzien.  

Veel mensen zijn zich hier nauwelijks van bewust en daarom hebben groothandelsmarkten besloten om een duidelijke communicatiestrategie te lanceren met als slogan "Jouw stad heeft vitamine G nodig" met als doel het bewustzijn onder het publiek te verhogen. Vitamine G werd bedacht door de landelijke vereniging van Duitse AGF-markten, GFI, dat 16 groothandelsmarkten in Duitstalige gebieden vertegenwoordigt. 

Uwe Kluge, voorzitter van het GFI, licht het idee hierachter toe: "Groothandelsmarkten leveren niet alleen vitaminerijke voedingsproducten, maar zijn zelf de voeding voor het stadse leven. "Vitamine G staat als afkorting voor de vitaliteit die markten aan het leven in grote steden toevoegen. We zullen laten zien op welke manieren de groothandelsmarkten ons leven beïnvloeden evenals het vele goede dat zij te bieden hebben, zoals het leveren van gezonde en gastronomische producten, een uitstekende dienstverlening, gegarandeerde kwaliteit en de ervaring om samen met vrienden en collega's op markten samen te komen."

Voor meer informatie:
www.Vitamin-Grossmarkt.info 
www.facebook.com/Vitamin-Grossmarkt 
https://www.youtube.com/channel/UCz35Ib3l7HueNDyt1fL0Jaw

Publicatiedatum: