Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Biologische maaltijdbox met DNA-test

Maaltijdboxen en maaltijdpakketten zijn ongekend populair in Nederland en veroveren een warm plekje in de harten van vele huishoudens. Gemak, géén keuzestress, verse producten en snelle maaltijden zorgen ervoor dat deze boxen gretig aftrek vinden. Nu met een extra gratis service: voedingsadvies en leefstijl-testen op DNA, intoleranties of bloedwaarden zodat consumenten beter kunnen bepalen welke leefstijl en voeding bij hen past. Ekomenu is de eerste leverancier die deze functionaliteiten aanbiedt.

DNA-test primeur
Ekomenu, die maaltijdboxen verkoopt met daarin 100% biologische producten, gaat nog een stapje verder om mensen hun optimale eetpatroon te laten ontdekken en ze daarbij een helpende hand te bieden. "Een belangrijke tool is de DNA-test: deze toont welke leefstijl bij je past, wat jouw gevoeligheden zijn en welke recepten geschikt zijn voor de consument." Ekomenu introduceert deze test in samenwerking met Mijn Labtest.

Suikervrij
“Gezond eten, minder vlees, suikervrij, biologisch, vegan, koolhydraatarm, afslanken, diabetes, allergieën of glutenvrij. Een paar trending thema’s die dagelijks miljoenen Nederlanders bezighouden. Maar hoe hier precies mee om te gaan, is vaak lastig. Ze zoeken daarbij advies op internet en in boeken. Ekomenu biedt hulp. Klanten ontvangen gepersonaliseerde menu’s die volledig zijn afgestemd op leefstijl, allergieën of aandoeningen als diabetes. We werken daarbij intensief samen met kennispartners zoals Diabetes Fonds, TNO, zorgverzekeraars en Wageningen Universiteit”, aldus oprichter Ekomenu, Jack Stroeken.

Voor meer informatie: 

Jack Stroeken
Ekomenu
jstroeken@ekomenu.nl
www.ekomenu.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven