Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Greenyard krijgt exclusiviteit verkoop Urud'or-citrus op Duitse, Oostenrijkse, Belgische en Nederlandse markt

Greenyard Fresh Germany heeft een exclusieve overeenkomst gesloten met Urud'or, één van de drie toonaangevende citrusexporteurs uit Uruguay. Greenyard heeft de exclusiviteit voor de verkoop van haar sinaasappelen, citroenen en easy peelers in Duitsland, Oostenrijk, Belgie en Nederland.

De exclusieve overeenkomst met Urud'or markeert voor Greenyard een nieuwe mijlpaal in strategische producentenloyaliteit. De bedrijven Azucitrus, Agrisur C.A.R.L. und El Repecho vertegenwoordigen samen zo'n 40% van de Uruguyaanse citrusexport, die voldoen aan de strikte eisen van onder meer de Duitse retail, wat betreft kwaliteitseisen en klantspecificaties.

Volgens Eddy Jager, Senior Category Director van Greenyard Fresh Germany kenmerken de sinaasappelen van Urud'or zich door hun zoetheid en diepe kleuring. "Onze klanten kunnen opnieuw profiteren van de uitstekende relaties met onze telers." Vanaf volgend seizoen zal het bedrijf ongeveerd 15.000 ton citrus afnemen en zo haar positie op de wereldmarkt van citrus versterken.

www.greenyard.group


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven