Bless, Israël

Pakstation bij luchthaven maakt het mogelijk om snel op vraag in te spelen

Bless werd in 2006 opgericht en exporteert sindsdien verse kruiden uit Israël naar onder meer Oekraïne, Wit-Rusland, Rusland, Kazachstan, Litouwen en Letland.

Sinds haar oprichting heeft het bedrijf haar productaanbod en exportbestemmingen uitgebreid. Momenteel exporteert Bless een breed assortiment aan verse kruiden en exotische AGF afkomstig uit heel Israël, waaronder granaatappelen, vijgen, dragonfruit, sharonfruit, mandarijnen, dadels, aardbeien, chilipepers groenten en diverse eetbare bloemen, naar het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Nederland, Canada, Duitsland, de Verenigde Staten, Frankrijk en het Verre Oosten.

Toch zijn verse kruiden, zoals basilicum, bieslook, munt, tijm, dragon, peterselie, koriander en babyspinazie, nog steeds de voornaamste exportproducten van het bedrijf. De producten worden dagelijks gecontroleerd door het Israëlische ministerie van Landbouw zodat kwaliteit gegarandeerd is en de producten langer dan gebruikelijk houdbaar zijn. 

Een andere kracht van dit exportbedrijf is dat haar telers en pakstation aan de kwaliteitsstandaarden voor de internationale export voldoen, waaronder de strenge normen van de EU en VS. 

Het bedrijf kan bovendien zeer snel inspelen op de vraag naar verse premium producten. Dit is voornamelijk te danken aan het feit dat Bless een pakstation heeft op de luchthaven Ben-Gurion, waar de producten direct van het land worden geïnspecteerd, verpakt en zonder vertraging kunnen worden verzonden. 

Zoals eerder vermeld, onderscheidt Bless zich door strenge kwaliteitsnormen tijdens de hele keten te hanteren en door haar vermogen om snel in te spelen op de vraag. 

Bless zal aanwezig zijn op de vakbeurs Fruit Logistica (Export Institute Paviljoen, Hall B City Cube) in Berlijn. 

Voor meer informatie:
www.bless-herbs.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven