Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Veel vraag naar Radicchio

De markt voor radicchio is momenteel goed. De kwaliteit is uitstekend en er is veel vraag. Dat bevestigt Cristiana Furiani van Geofur. "We zijn redelijk tevreden over het markttrend, waar kwaliteitsproducten erg gewaardeerd worden."

Cristiana Furiani

Er is veel vraag vanuit de grootschalige detailhandel en dit betekent dat we de radicchio na de oogst snel kunnen verpakken en verzenden. Alles ziet er dan goed en fris uit en een ander voordeel is dat de prijs ook bevredigend is.

"Er is veel aandacht voor de Radicchio van Verona BGA. Dit dankzij het vele werk dat het Consortium al jaren uitvoert voor de promotie ervan", zegt Cristiana.

Geofur zal aanwezig zijn tijdens Fruit Logistica, in hal 2.2 met standnummer C-11 en er zal een noviteit worden gepresenteerd. "Bij onze stand zullen twee exploitanten aanwezig zijn met alle producten van het merk La Grande Bellezza Italiana, waar ook Geofur deel van uit maakt. Er zijn ook andere bedrijven aanwezig op de beurs die enkele van onze producten tentoon zullen stellen. We willen dat dit merk meer bekendheid krijgt."

Contact:
OP Geofur 
Via Gallese, 17
37045 Legnago (VR)
Tel.: (+39) 0442 641344
Fax: (+39) 0442 641426
Email: info@geofur.it
Web: www.geofur.it


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven