Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het eerste Global Women‘s Network op Fruit Logistica 2019

Op 8 februari 2019, precies een maand voordat de internationale Vrouwendag voor de eerste keer een officiële feestdag in Berlijn wordt, vindt op de Fruit Logistica om 10 uur in hal 6.3 het eerste Global Women‘s Network plaats. Het evenement wordt georganiseerd door Viviane Schappo, Monica Bratuti en Julie Escobar. De drie initiatiefneemsters hebben gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring in de internationale handel in groenten en fruit. Zij vertegenwoordigen een generatie vrouwen, die de groenten- en fruitsector gestalte geven, verder ontwikkelen en hun ervaringen willen doorgeven. De Fruit Logistica biedt het optimale kader voor de ontwikkeling van een dergelijk wereldwijd netwerk.  

"Nu is het juiste moment voor een dramatische verandering voor vrouwen in onze sector. Het is ons doel om indringende gesprekken te voeren over onderwerpen die essentieel zijn voor vrouwen in het bedrijfsleven", aldus Julie Escobar.

“We kijken er met grote belangstelling naar uit hoe deelneemsters uit de hele wereld op dit evenement zullen reageren. Het is geweldig om te zien hoe veel vrouwen uit onze branche ons nu reeds hun steun toezeggen en interesse tonen om deel uit te maken van dit grote en wereldwijde netwerk. In het verleden werden er nationale netwerken opgericht zonder rekening te houden met andere landen en daarnaast met het internationale niveau”, zegt Julie Escobar, mede-initiatiefneemster van het eerste Global Women’s Network. “Het is hoog tijd om de prestaties en het belang van vrouwen in onze sector te demonstreren en duidelijk over te brengen. Ons netwerk hoeft daarom niet uitsluitend nieuwe zakelijke kansen te creëren. Het moet tevens vrouwen in de AGF-handel inspireren om intensief met elkaar te netwerken en zichzelf daarbij in hun professionele leven te ontwikkelen tot een betere manager. Het is ons doel om spreeksters naar onze evenementen te halen, die daadwerkelijk “de zaal op z’n kop zetten” en intensieve gesprekken voeren die voor de collega’s in de branche grensverleggend zullen zijn.”

Om een goed inzicht te geven in de vele facetten van het professionele leven in de AGF-branche, hebben de initiatiefneemsters spreeksters uit vier continenten uitgenodigd:

Linda Carobbi (Corporate Director Savino del Bene) uit Europa, Michelle Masek (Hoofd Marketing Apeel Sciences) uit de Verenigde Staten, Rocio Aguilar (Senior Export Manager Altar Produce) uit Latijns-Amerika en Ebby Loo (Managing Director Euro Atlantic Group) uit Azië. Laura Dellinger (Partner Wisebridge), een deskundige op het gebied van ontwikkelingsprogramma’s voor vrouwen in het bedrijfsleven, deelt haar ervaringen uit andere bedrijfssectoren.

In hun toespraken doen de spreeksters niet uitsluitend verslag van hun eerdere ervaringen, maar creëren een gemeenschappelijke basis voor een wereldwijd vrouwennetwerk.

KIik hier voor meer informatie over het Global Women’s Network
 

Publicatiedatum: