Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keelings Solutions verder onder naam Keelings Knowledge

Softwareleverancier Keelings Solutions gaat verder onder de naam Keelings Knowledge. Een kleine verandering? Rick Rebergen legt uit dat de verandering veel meer is. “Feitelijk bouwen wij er een merk mee.”

Met de term Knowledge wordt de nadruk gelegd op de kennis die het bedrijf heeft opgebouwd in de afgelopen decennia. Kennis van software en kennis van de sector. “Keelings Knowledge is al zeer lang met een stabiel team van mensen actief in deze sector, dat is veelzeggend,” aldus Rick. “Wij houden van ons werk, het is onze dagelijkse passie. Neem mijzelf als voorbeeld, ik ben al 20 jaar met veel plezier en passie in de AGF-sector werkzaam. Zonder passie zou er geen basis tot succes zijn.”

“De emotionele waarden zijn heel belangrijk, want het blijft people’s business,” vertelt Rick. Maar ook de rationele argumenten wegen mee. “Samenwerken met Keelings Knowledge houdt in dat je ergens vanuit kunt gaan, dat je ergens op kunt bouwen en vertrouwen.” Rick vat dit samen in enkele kernwoorden: “expertise, integer, innovatief, pragmatisch, betrouwbaar, ondersteunend, begrijpend en onmisbaar. Allemaal rationele toegevoegde waardes van ons bedrijf, product en mensen.”

De Ierse familie Keeling is al drie generaties actief in de AGF-branche. Vanaf de jaren ‘80 ontwikkelen en vermarkten ze ERP-software die specifiek voor deze sector bestemd is. “Door onze geschiedenis en branche-ervaring bieden wij software welke bedrijven zal helpen hun potentieel optimaal te benutten. Wij kennen hun uitdagingen, omdat ook wij daar dagelijks mee te maken hebben,” vertelt Rick. De kennis die het bedrijf heeft met het bouwen van een productmerk wordt nu ingezet om Keelings Knowledge op te bouwen. 

De Keelings Knowledge software is een totaaloplossing die door alle AGF-bedrijven kan worden gebruikt, van teler, productiebedrijf (sorteren/verpakken) tot importeur/exporteur en van foodservice leverancier tot groothandelaar.

Voor meer informatie:
Rick Rebergen
Keelings Knowledge
+31 6 14955005
rick_rebergen@keelingsknowledge.com
www.keelingsknowledge.com 

Publicatiedatum: