Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Portugal Fresh brengt 37 bedrijven en organisaties naar Fruit Logistica in Berlijn

Export Portugese AGF heeft een waarde van 1,5 miljard euro

Portugal Fresh, een vereniging voor de promotie van groenten, fruit en bloemen in Portugal, neemt voor het 9e jaar deel aan de Fruit Logistica. 37 Portugese bedrijven en organisaties zullen de beste nationale producten laten zien op een stand van 495 m2 om 78.000 bezoekers uit 130 landen te verwelkomen.

Deze deelname komt op een historisch moment voor de sector, die bijna 3 miljard euro aan opbrengst bereikt heeft, waarvan export 50% op zich neemt. Gonçalo Santos Andrade van Portugal Fresh: "Volgens onze ramingen halen we in 2018 1,5 miljard euro aan export." Tussen januari en november van vorig jaar leverde de export van groenten, fruit en bloemen 1.372 miljard euro op, wat een stijging van 1% was vergeleken met dezelfde periode in het jaar ervoor.

"Deze groei is het bewijs van de grote vaardigheid van onze nationale bedrijven die zich voor een eindeloze reeks tegenslagen tijdens het moeilijke seizoen van 2018 gesteld zagen staan. Ze haalden 1,5 miljard euro en daar zijn we trots op."

Voor meer informatie:
Joana Madeira Pereira
Tel: +351 96 512 20 20 
Email: jmpereira@terraprojectos.com 

 

 

Publicatiedatum: