Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Appelverwerker Delipom staakt activiteiten

Delipom uit Benschop heeft besloten haar activiteiten op het gebied van appelverwerking te staken. Het bedrijf is al ruim 35 jaar actief op het gebied van appelverwerking voor (industriële) bakkerijen.

Delipom produceerde ruim 150 ton appelproducten per week. Om de orders klaar te krijgen, werd er 24 uur per dag geproduceerd op de productielocatie in Benschop. Om uitbreiding te faciliteren en aan de groei van de bestaande klanten te kunnen voldoen, waren de plannen voor een bedrijfsverhuizing in een zeer ver gevorderd stadium. De directie heeft echter besloten de stap naar een nieuwe productiefaciliteit niet te zetten en haar energie in een nieuwe uitdaging te stoppen.

De industriële klanten zijn inmiddels ondergebracht bij diverse andere appelverwerkers. Voor de overige klanten en ambachtelijke bakkerijen is een oplossing gevonden in een intensieve samenwerking met Fruitbedrijf van der Grift uit Nieuwegein. De komende weken zal de transitie plaatsvinden naar de productielocatie in Nieuwegein. Voor de klanten zal deze transitie nauwelijks merkbaar zijn. Over de details zullen zij de komende periode geïnformeerd worden.

De machines en inventaris van de productielocatie in Benschop zullen op 4 april geveild worden door Industrial Auctions. Voor meer informatie hierover klik hier.

Voor meer informatie:
Rob van Vliet
Delipom
+31(0)348 437082
rob@delipom.nl 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven