Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Grapa Varieties aanwezig op Fruit Logistica in Berlijn

Arra druivenrassen worden inmiddels in 24 landen geteeld

Het zijn spannende tijden voor Grapa Varieties. De start van 2019 betekende ook een grote doorbraak voor de Arra-rassen in nieuwe regio's. 

De lijn Arra-rassen, die werden ontwikkeld door ARD in Californië en in 24 landen op vijf continenten worden geteeld, bestaat uit een een grote diversiteit aan witte, rode en blauwe pitloze druiven, variërend van vroege tot late rassen. 

Grapa-directeur Rafi Karniel: “Het is het eerste druivenveredelingsprogramma dat doorgebroken is in de belangrijkste producerende landen en hiermee heeft Grapa een wereldprestatie neergezet. We zijn erg trots dat we deze mijlpaal hebben bereikt."

Het team van Grapa kijkt ernaar uit om dit nieuws volgende week in Berlijn bekend te maken tijdens de vakbeurs Fruit Logistica.  

Grapa is te vinden in Hal 2.2, stand A-03, waar een uitgebreide selectie aan Arra-druiven gepresenteerd zal worden. "Men heeft er foto's van gezien en erover gelezen en nu heeft men ook de kans om ze te proeven." 

Voor meer informatie:
Grapa Varieties
Email: info@grapaes.com 
www.grapaes.com

Publicatiedatum: