Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Freight Line Europe gaat nieuwbouwen op Honderdland

Binnen zes weken zal de bouw starten van het nieuwe bedrijfspand van Freight Line Europe op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk. Aan de hoofdas van het bedrijventerrein zal een state-of-the-art, meerlaags Crossdock Centre worden gerealiseerd met o.a. 4.000 m2 gekoelde ruimte verdeeld in zones, extra koelcellen en 1.000 m2 kantoorruimte. Volgens planning is de nieuwbouw begin 2020 operationeel.

Al sinds de start ca. 12 jaar terug biedt Freight Line Europe haar klanten naast efficiënt geconditioneerd transport van en naar Groot-Brittannië tevens, geconditioneerde opslag en cross-docking. De nieuwe huisvesting is ingericht op efficiency en gaat hierin nog een stukje verder met vooral meer ruimte voor alle processen en een optimale logistieke routing in het pand en op het terrein. Nieuw voor Freight Line Europe is de eigen wasstraat voor het wagenpark en een parkeerdak voor personenwagens.

Omwille van de strategische ligging en de goede ontsluiting heeft Freight Line Europe voor Honderdland gekozen. Honderdland is ideaal ten opzichte van de bootverbinding naar Groot-Brittannië, ligt aan de A20 etc. Het huidige pand van Freight Line Europe zal worden verkocht.

www.freightlineeurope.com


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven