Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwbouw voor TrofiPack/Trofi in Den Hoorn

TrofiPack/Trofi ontwikkelt samen met Van der Helm een nieuw DC in Den Hoorn. Van der Helm laat samen met Delin een distributiecentrum bouwen van 37.500 vierkante meter. Het DC verrijst op het bedrijventerrein Harnaschpolder, strategisch gelegen aan de snelweg A4.

TrofiPack/Trofi, sinds oktober 2016 actief in De Lier, maakt een stormachtige groei door en kan op de huidige locatie niet meer uitbreiden. Daarom is samen met strategisch partner Van der Helm besloten om 16.000 vierkante meter in het nieuwe DC in Den Hoorn specifiek in te richten voor de huidige en toekomstige behoeftes van TrofiPack/Trofi.

De Trofi Groep krijgt daarmee haar wens vervuld om op termijn weer alle activiteiten onder een dak te hebben. TrofiPack krijgt de beschikking over 3.000 pallet plaatsen koelruimte, rijpcellen met een capaciteit van 500 pallets. Bovendien wordt het pakstation voorzien van alle nodige moderne machines, die al geënt zullen zijn op het post plastic tijdperk.
Directeur Harry van der Hout is blij met deze volgende stap in het jong bestaan van zijn firma: “Wij zitten straks op een strategische locatie en wij kunnen de komende 5 jaar weer doorgroeien. Doordat de expansie op de Lier niet volgens onze visie kon worden omgezet, zijn wij verheugd dit nieuwe project samen met Van der Helm te kunnen realiseren. Dit pand wordt exact zoals wij het voor ogen hebben – voor vandaag, morgen en voor de lange termijn.”


Directeur Marc De Naeyer is eveneens te spreken over de ontwikkeling: “De afgelopen 2 jaar hebben onze groep een boost gegeven. Onze Retail programma’s groeien hard door en met dit ruimere jasje kunnen wij ook de komende 5 jaar meegroeien met onze strategische retailpartners.


Richard van der Helm die samen met zijn broer Gerard van der Helm de directie voert over het bedrijf, laat weten dat het nieuwe onderkomen werkgelegenheid biedt aan rond de 200 man. Het DC zal eind 2019 operationeel zijn, waarna TrofiPack in de loop van het eerste kwartaal van 2020 haar intrek zal nemen.

Voor meer informatie:
Harry van der Hout
h.vdhout@trofipack.nl
Marc De Naeyer
marc_de_naeyer@trofi.nl
Richard van der Helm
rvdhelm@vdhelm.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven