Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lamb Weston / Meijer gaat investeren in nieuwe fabriek

Lamb Weston / Meijer (LW/M) kondigt vandaag aan dat het gaat investeren in een nieuwe fabriek voor haar Ambient Potato Business in Kruiningen, Nederland.

De fabriek wordt gebouwd op het huidige bedrijfsterrein in Kruiningen en zal gedroogde aardappelproducten voor klanten in de industrie gaan produceren. De totale investering bedraagt ongeveer €50 miljoen en bestaat mede uit verwerkings-, meng-, verpakkings- en opslagfaciliteiten. De uitbreiding past goed binnen de duurzaamheidsambities van LW/M om de totale aardappelbenutting te verhogen. Het bedrijf verwacht in de loop van 2019 met de bouw van start te gaan.

Daarnaast onderzoekt het bedrijf mogelijkheden om de productiecapaciteit in één van de bestaande productiefaciliteiten in Europa te vergroten.

LW/M heeft recentelijk bekendgemaakt te investeren in de bouw van een Technology Center in Bergen op Zoom, Nederland.

Met deze investeringen toont Lamb Weston / Meijer aan dat het bedrijf de groeiplannen van haar klanten blijft ondersteunen.

Voor meer informatie:
Lamb Weston / Meijer
www.lambweston.eu  

Publicatiedatum: