Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Krielaardappelen voor in de magnetron

De Canadese W.P. Griffin introduceert 'Potato Cuisine Microwaveable Mini Potatoes', een lijn krielaardappelproducten met verschillende kruidenmixen die in slechts zes minuten in de magnetron te bereiden zijn. 

W.P. is vorige week met de afzet begonnen en het product ligt al bij Sobeys, Foodland en Co-op in Ontario en Newfoundland in het winkelschap. "We hebben bijna twee jaar aan deze nieuwe lijn gewerkt en het is fijn om te zien dat deze winkels interesse in dit innovatieve product hebben. De focus ligt vooralsnog op het oosten van Canada maar we zijn van plan om het product later ook naar andere Canadese provincies uit te rollen."

Nadruk op kleine, eenvoudige te bereiden aardappelproducten
De Potato Cuisine Microwaveable Mini Potatoes vormen een aanvulling op het bestaande assortiment convenience-aardappelproducten van het bedrijf. W.P. Griffin biedt al meer dan tien jaar producten binnen dit segment aan. De krielaardappelproducten zijn snel en eenvoudig te bereiden en dat spreekt veel hedendaagse consumenten aan. 

"In 2004 zijn we begonnen met het ontwikkelen van gemaksproducten met individueel verpakte aardappelen voor in de magnetron. We introduceerden 10 jaar geleden ook al gekruide, stoomklare krielaardappelproducten. Kleinere aardappelen zijn snel en makkelijk te bereiden en hoeven niet geschild te worden. Krielaardappelen vormen dan ook de basis van veel van onze producten," aldus Griffin. 

Vijf smaakvarianten
De Potato Cuisine Microwaveable Mini Potatoes zijn verkrijgbaar met vijf verschillende kruidenmixen, waaronder Maple Butter, MediterranĂ©en, Smoked Paprika & Garlic, Sun Dried Tomato & Asiago en Caribbean Jerk. W.P. Griffin ondersteunt de introductie van het product door middel van point-of-sale materialen en aankondigingen op sociale media. 

Voor meer informatie:
John Griffin
W.P. Griffin, Inc.
Ph: +1 (902) 853-2755
jgriffin@wpgriffin.com
www.wpgriffin.com

Publicatiedatum: