Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Origine Group vergroot basis in Chili met Copefrut

Een nieuw, belangrijk lid van de Origine Group verstevigt de aanwezigheid van de Group in Chili met Copefrut.

Het Chileense bedrijf, dat in 1955 werd opgericht, exporteert fruit naar meer dan 50 landen en verwerkt 150.000 ton fruit, waarvan 15.000 ton kiwi's, 20.000 ton kersen, 2.000 ton peren en 90.000 ton appelen in vier verschillende verwerkingsstations.

Copefrut heeft onlangs een logistiek en handelsplatform in de Chinese provincie Guangzhou geopend om klanten op die markt een betere service te kunnen bieden. Copefrut voegt zich bij David del Curto, een bedrijf dat al meer dan een jaar lid is van de Origine Group.

Marco Echenique van Copefrut: "De Origine Group is een strategische keuze voor ons, die gericht is op het verhogen van de waarde van onze kiwi's via een internationaal erkend merk. Dit kan alleen door samen te werken met andere bedrijven en door de benodigde bronnen voor een succesvolle internationale marketing samen te voegen."

Alessandro Zampagna van de Origine Group zegt dat het nieuwe Chileense lid het aanbod van de Group zal versterken met de levering van kiwi's jaarrond aan overzeese markten. "Copefrut is een belangrijk bedrijf. Deze basis maakt het ons mogelijk om effectieve handelsstrategieën op overzeese markten uit te voeren. De toetreding van OP Minguzzi maakt handelsprojecten voor andere producten dan kiwi's en peren mogelijk."

Voor meer informatie:
Origine Group
www.origine-group.com

Publicatiedatum: