Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Lamb Weston / Meijer verplaatst hoofdkantoor van Zeeland naar Breda

Lamb Weston / Meijer (LW/M) heeft vandaag bekend gemaakt drie specifieke kantoorcentra in te richten op verschillende locaties in West-Brabant en Zeeland.

De internationale producent van aardappelproducten zal haar Corporate Center op een nieuwe kantoorlocatie in Breda vestigen; het Operations & Services Center zal zich in de huidige LW/M kantoorlocatie in Kruiningen huisvesten. Daarnaast is het bedrijf voornemens te investeren in een Technology Center in Bergen op Zoom.

Lamb Weston / Meijer is een sterk groeiende onderneming. Om deze groei de komende jaren mogelijk te blijven maken, is het belangrijk voldoende talent aan te kunnen trekken en te behouden. Door verschillende activiteiten op diverse locaties te concentreren, denkt LW/M beter aan te sluiten op de arbeidsmarkt en daarmee haar internationale positie te verstevigen. Daarnaast zijn de huidige kantoorruimtes in Kruiningen en Breda te beperkt.

Door de geplande investering in een Technology Center waar producten en processen ontwikkeld en getest kunnen worden, wil LW/M haar innovatiekracht versnellen.

LW/M heeft de ondernemingsraad om advies gevraagd en verwacht de plannen nog dit jaar te realiseren. Er is geen sprake van personele consequenties, anders dan een nieuwe standplaats voor een deel van de kantoormedewerkers. Samen met de betrokkenen zal naar passende mobiliteitsoplossingen worden gezocht.

Afgelopen dinsdag zijn alle medewerkers van LW/M over de plannen geïnformeerd

Voor meer informatie:
Lamb Weston / Meijer
www.lambweston.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven