Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fruit Logistica focus op verscheidenheid aan groenten en de eigen regio

Bonduelle presenteert assortiment innovatieve gesneden groenten

Bonduelle zal haar nieuwste selectie voor het gesneden-groenten-assortiment presenteren op de aankomende Fruit Logistica van 6 tot 8 februari. Daarin zijn een aantal innovatie vernieuwingen opgenomen. Naast de ‘Protein Salad’, die reeds sinds januari op de markt is, introduceert het bedrijf tevens haar nieuwe concept ‘sla van onze telers’. Deze nieuwe salade in de Duitse markt is volledig onder contract geteeld in Duitsland, waardoor korte transportlijnen gegarandeerd zijn. Bovendien wordt de grill salade voorzien van een verbeterd recept gepresenteerd. Vanaf december vorig jaar is ook een nieuwe variant van de champignonsalade weer beschikbaar gemaakt in de categorie voor gekoelde soepen.

‘Protein Power’
De nieuwe Protein Salad is het antwoord van Bonduelle op een groeiende vraag naar producten die gezonde eiwitten bevatten. Deze salade combineert knapperige Lollo Bionda met een scherpere Frisee sla, aangevuld met kidney bonen. Deze succesvolle smaakmix wordt op veel manieren toegepast. Het kan een hoofdgerecht zijn na het sporten, een snack voor in de avond of een lichte snack voor tussendoor. De slamix is niet alleen rijk aan eiwitten, maar voorgewassen en klaar om te serveren.

100% Duitse teelt
Het concept ‘sla van onze telers’ biedt enkel groenten aan afkomstig uit Duitsland. Bonduelle werkt reeds 15 jaar lang succesvol samen met lokale telers. Het doel van dit marketingconcept is om exclusief groenten van Duitse bodem te verpakken en op deze manier korte en efficiënte logistiek te verzekeren. Deze producten zullen vanaf mei op de markt verschijnen.

Salade specialiteiten
Wat zou een rijk grillbuffet zijn zonder salade? Een veelzijdig bijgerecht verrijkt iedere heerlijke maaltijd. Vanaf mei tot eind augustus zal Bonduelle haar grillsalade aanbieden met een verbeterd recept en een rijkere samenstelling. Naast ijsbergsla, lollo rosso en rucola worden er nieuwe combinaties met rode uien gemaakt die de slamix een wat milde pit geven.

Green Diversity
De gesneden salades in het assortiment bevatten tevens premium-, mono- en basissalades. Enkele voorbeelden van productnamen zijn ‘Creation’, ‘Sophistication’, ‘Rucolatino’, ‘Flair of Provence’ en ‘Garden Salad’. Daarmee biedt Bonduelle varianten aan die direct geserveerd kunnen worden, of de basis kunnen vormen voor een eigen creatie.
Middels iedere aankoop van een Bonduelle salade, kunnen liefhebbers vanaf 1 januari tot 31 maart tevens participeren in een loterij. Hierin worden 10 jaarlidmaatschappen van sportclubs weggeven van een waarde tot 600 euro en tevens 50 vouchers van 50 euro voor sport items.

Salade schalen
Als oplossing voor de consument die een gezond en eiwitrijk tussendoortje zoekt in plaats van een volledige maaltijdsalade, biedt Bonduelle de ‘Protein Break’ salademix aan, met daarin tonijn, kidney bonen en een Italiaanse dressing op knapperige bladgroenten. De ‘Hearty Break’ is een verse slamix met een yoghurtdressing, gekookte ham een kaas sticks. De ‘Summer Evening’ salade combineert gedroogde tomaten, mozzarella kaas met een balsamico dressing. Dan is er de ‘Weekend Mood’ een salade met geroosterde kipreepjes, harde kaas en een Caesar dressing. Tenslotte de ‘Veggie Picnic’ voor vegetarische consumenten, met mais, hartige vegetarische wafeltjes en een crèmige yoghurtdressing. De toppings voor de saladeschalen worden geleverd door topmerken zoals Patros, Rügenwalder Mühle of Zott. De verpakkingsmaterialen bestaan hoofdzakelijk uit hergebruikte polyethyleen. Tevens zijn er verpakkingen zonder deksel ontwikkeld om het product verder te verduurzamen.

Gekoelde soep als eenvoudige maaltijd
De soepen van Bonduelle bieden een smaakvolle en gevarieerde maaltijd, die eenvoudig klaargemaakt kan worden in de pan of de magnetron. Aanvullend op de rijke smaken ‘Peppers & Tomatoes', 'Carrot & Sweet Potato' en 'Pompoen’, is de champignonvariatie vanaf 2018 weer beschikbaar op de markt.

Bonduelle is tijdens de Fruit Logistica te bezoeken op stand 4.2 in Hal B.03.

Voor meer informatie:
Bonduelle Deutschland GmbH
Stefan Feldhausen
Am Heilbrunnen 136/138, 72766 Reutlingen
Telefon: 07121/1494-508
E-Mail: stefan.feldhausen@bonduelle.com 
www.bonduelle.com 

Publicatiedatum: