Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Polen: TSW beurs zag het aantal standhouders met 112 stijgen

Op 9 en 10 januari werd in het Ptak Warsaw Center de 9e AGF beurs TSW 2019 georganiseerd.

Het beursareaal van 23.500 m² stond open voor 386 standhouders uit Polen en daarbuiten om hun producten te exposeren. Dit jaar namen deelnemers uit Luxemburg, Zuid-Korea, Kameroen, Nederland, Italië, België, Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, de VS, Turkije en het VK deel. In vergelijking met vorig jaar waren er 112 meer standhouders.

In twee dagen bezochten 14.735 mensen handelsbeurs TSW. Veel bezoekers kwamen uit het buitenland: Oostenrijk, België, Belarus, Tsjechië, Egypte, Estland, Frankrijk, Nederland, India, Litouwen, Duitsland, Portugal, Slowakije, Oekraïne en Italië.

Tijdens de officiële opening van TSW 2019 werden de Professor Pieniazek’s Prizes voor de 6e keer uitgereikt. De prijzen werden uitgereikt voor de meest innovatieve en tuinbouw-, milieu- en maatschappijvriendelijke producten van standhouders. Dit jaar vielen Bio Killer, een ziektecontrolesysteem voor gebruik op de plantages van Agro Smart Lab; DryGair van Drinkman Polska; LED COB PLATALUX Lamp van Plantalux in de prijzen. Twee speciale prijzen gingen naar Green Sort Vision, een sorteermachine van Green Sort en Kendal Root een biostimulant van Valagro.

Zoals elk jaar bood het beursprogramma conferenties en werden er 60 lezingen gegeven. Onderzoekers deelden hun kennis. Zo werd de eerste dag een conferentie georganiseerd over ecologie in de tuinbouw. En op donderdag werden conferenties over fruitteelt, vollegrondsgroenten, bedekte teelt en nieuwe rassen georganiseerd. In totaal namen 3.000 mensen deel aan de lezingen. Meer dan 2.000 mensen keken via live stream conferenties op internet.

Oikos organiseert deze beurs en nodigt iedereen uit om volgend jaar TSW 2020 te bezoeken op dezelfde tijd en locatie op 9 en 10 januari 2020.

Publicatiedatum: