Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

FrischeSeminar op 7 en 8 maart 2019 in Bonn

In de fruitbranche is een grote productkennis van begin af aan nodig. Met het tweedaagse productkennisseminar op 7 en 8 maart 2019 in Bonn reikt 'FrischeSeminar', het scholingsplatform van 'der Deutsche Fruchthandelsverband', studenten compacte productkennis aan.

Soorten, ziektes, kwaliteitseisen en de juiste omgang
Groenten van A tot Z staan in het middelpunt tijdens deze praktijkgerichte en beroepsbegeleidende scholing voor studenten binnen de fruitbranche. Er wordt een overzicht geboden van de populairste productgroepen. Naar wens van de deelnemers kunnen daarnaast in de loop van het seminar afzonderlijke productgroepen uitvoeriger met gedetailleerde informatie besproken worden. Sprekers tijdens dit seminar zijn verschillende groenten- en fruitdeskundigen van de 'Bundesanstalt für Landwirtschaft und Ernährung' (BLE) in Bonn.

Dit FrischeSeminar richt zich op studenten binnen fruithandelsbedrijven, die bijvoorbeeld een opleiding volgen tot specialist op het gebied van groothandel en buitenlandse handel of op het gebied van opslaglogistiek. Vanwege de samenwerking met de onderwijsorganisatie van IHK Bonn/Rhein-Sieg ontvangen alle deelnemers een IHK-deelnamecertificaat.

Aanmelden kan tot en met 21 februari 2019. Meer informatie is online te vinden op www.frischeseminar.de. Daar kunnen geïnteresseerden zich ook direct aanmelden.

Verdere informatie:
Deutscher Fruchthandelsverband e.V.
Bergweg 6, 53225 Bonn
Tel: 0228 9114530,
E-mail: info@frischeseminar.de
www.frischeseminar.de 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven