Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Zwitserse Gentile en Tre Valli Gastropartner gaan samenwerken

Gentile AG uit het Zwitserse Näfels, en Tre Valli Gastropartner SA zijn een partnerschap aangegaan en intensiveren de samenwerking op alle niveaus. Met een strategische deelneming van Gebr. Gentile AG aan Tre Valli Gastropartner SA werd de gezamenlijke toekomst ingeluid.

Gebr. Gentile AG vestigde zich vorig jaar opnieuw op de Engrosmarkt Zürich.

Versterking van de marktaanwezigheid
Zowel bij de inkoop van de versproducten alsook de diepvries- en aanvullende producten voor de horeca worden de krachten gebundeld en geoptimaliseerd. Bovendien worden synergieën benut bij de verkoop van agrarische producten uit Ticino en wordt de afzet in heel Zwitserland verder uitgebreid. De uit deze versterkte samenwerking resulterende synergieën en kansen zal beide partners nog beter op de markt positioneren en het aanbod duidelijk vergroten.

Met het nieuwe partnerschap versterken beide partners hun marktaanwezigheid duidelijk. Bovendien kunnen lokale agrarische producten uit Ticino via extra kanalen aan een nog bredere clientèle verkocht worden.Groothandel en verslogistiek
Gebr. Gentile AG is een geprefereerde partner binnen de groothandel en logistiek van groenten en fruit en heeft circa 75 personen in dienst. Vanuit het logistiekcentrum in Näfels en vanuit de verkoopstand op de Engrosmarkt Zürich belevert Gebr. Gentile AG tot wel 7 keer per week, deels meerdere keren per dag, klanten in heel Duitstalig Zwitserland en in Ticino. Tot de klanten horen distributeurs en discounters, groothandelaren, industrieklanten en onafhankelijke winkels en franchisenemers.

Betrouwbare gastronomiehandelaar
Tre Valli Gastropartner SA uit het Zwitserse Giubiasco heeft 28 personen in dienst en is sinds meer dan twintig jaar een vooraanstaande partner voor de hotellerie, gastronomie en grootkeukens in kanton Ticino. Met haar brede assortiment van meer dan 6.000 producten en een fijnmazige logistiek is het bedrijf de ideale partner voor klanten die hun producten snel, van de beste kwaliteit en tegen een eerlijke prijs direct in de keuken geleverd willen hebben. Bovendien is Tre Valli Gastropartner SA actief binnen de verkoop van groenten van de in Ticino vooraanstaande producent Agrotomato SA. Hiermee zet men in heel Zwitserland diverse groentensoorten af met een volume van meer dan 3 miljoen kg per jaar.

Verdere informatie:
Gebr. Gentile AG
Schwärzistrasse 3
8752 Näfels
Telefoon: +41 (0)55 618 58 58
Fax: +41 (0)55 618 58 08
verkauf@gebr-gentile.ch  
www.gebr-gentile.ch 

Tre Valli Gastropartner SA
Via Baragge 1b
6512 Giubiasco, Schweiz
+41 918577755
info@trevalligastro.ch 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven