Chinese kastanje-export naar Europa neemt toe

"China is een van de grootste producenten van kastanjes ter wereld. Elk jaar is de opbrengst van de Chinese kastanjesector enorm en is de kwaliteit over het algemeen goed. Wat wij in de laatste jaren hebben gezien, is dat de export van kastanjes vanuit China geleidelijk aan toe is gaan nemen. Dit geldt met name voor de export naar de Europese markt," zegt Reynold van Jining Lemax Trading Co.

“Onder normale omstandigheden begint het seizoen voor de export van kastanjes naar Europa in september. Het seizoen loopt in december vlak voor de kerstdagen af. Als we naar het afgelopen seizoen kijken, zien we dat de export naar Europa in vergelijking met het seizoen daarvoor is toegenomen. De prijzen zijn relatief stabiel. In de Chinese markt zelf zijn kastanjes nog steeds beschikbaar dankzij een jaarrond aanbod."  

“Een van onze andere belangrijke producten is knoflook. Onze basis ligt in de voornaamste knoflookteeltgebieden van China, in Jining. We exporteren knoflook voornamelijk naar Europa, Australië, Afrika en Centraal- en Zuid-Amerika. Hoewel de knoflookopbrengst in het vorige jaar wat hoger lag, heeft dit nauwelijks gevolgen gehad voor onze export."  

“Onze onderneming is een ervaren exportbedrijf voor groenten en fruit. We werken naast kastanjes en knoflook onder andere ook met gember. Om meer in de Europese markt uit te kunnen breiden, zullen we dit jaar aanwezig zijn op Fruit Logistica in Berlijn. Ons team is te vinden bij stand 6.2/D-06i."  

Reynold
Jining Lemax Trading Co., Ltd.
Https://lemaxfresh.com/ 
Phone: +86 537 3163767
Fax: +86 537 3163767
Email: sales7@lemaxfresh.com 
Email: ma@lemaxfresh.com  (Kathy Ma - General Manager)


Publicatiedatum:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven