Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Hoe Mediterranean Shipping Company (MSC) avocado's op Europese tafels brengt

De avocado is benoemd tot superfood door z'n voedingswaarde en gezonde eigenschappen. Z'n populariteit is enorm. Telers en importeurs moeten daarom kunnen vertrouwen op snel en betrouwbaar vervoer. 

Het netwerk van MSC, samen met z'n expertise en geavanceerde technologieën, helpt telers uit landen als Chili, Peru en Israël om verschillende delen van Europa te bereiken. De mondiale teelt wordt geraamd op 6,4 miljoen ton in 2020.

MSC is wereldleider op het gebied van zeevracht en biedt op maat koeltransport voor alle soorten fruit. Giuseppe Prudente van MSC: "Avocado is populair en ze hebben een relatief korte houdbaarheid die om zorg vraagt tijdens het transport. Dat is de focus van MSC. Met de nieuwste technologie en onze experts zorgen we ervoor dat het product in de beste conditie op z'n bestemming aankomt."

"Onze klanten kunnen gebruik maken van de XtendFresh controlled atmosphere (CA) die we gebruiken voor bederfelijke producten als avocado's en bananen. We hebben ook het Star Cool CA systeem uit Israël. Deze technologieën maken koeltransport over langere afstanden mogelijk en creëren nieuwe mogelijkheden voor exporteurs en importeurs."

Ook biedt MSC maatwerk op het gebied van transport over de weg en het spoor. In 2018 werd 1,6 miljoen TEU verladen aan zeevracht.

MSC biedt klanten de gelegenheid om vertegenwoordigers te ontmoeten die alles kunnen laten zien over verse verlading via de MSC Reefer MasterClass. 

Wil je meer weten over de steun voor je avocadobedrijf? Kom dan naar  Hall 25, Stand B03 op de Fruit Logistica Berlijn.

Voor meer informatie:
MSC
www.msc.com


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven