No waste inspiratie-avond voor detaillisten

De maatschappelijke discussie rondom het gebruik van plastic verpakkingen zwelt aan. Daar kun je als detaillist mooi op inspelen. Op dinsdag 12 februari organiseert Gebrs van Aarle daarom een No Waste inspiratie-avond met drie sprekers uit het veld.

Eerste spreker is Frenk van den Berg van Three-Sixty. Three-sixty is een innovatiecentrum tegen de verspilling van voedsel. Hij vertelt over hoe zij van ‘afgedankt voedsel’ weer ‘handel’ hebben gemaakt. Tweede spreker is Elisah Pals van Zero Waste Nederland en vertelt over het ideaal van een wereld zonder verpakkingsmaterialen. Wat kunt u als detaillist nu al doen om de afvalberg te verminderen?  Als derde spreker hebben ze August de Vocht  van No Food Wasted uitgenodigd. Zij hebben een app ontwikkeld waarmee aanbieders van voedsel (horeca, detaillisten etc.) hun derving kunnen verminderen door het aan te bieden als ‘No Food Wasted-product’.

Tot slot volgt een brainstorm- en inspiratiesessie verpakkingen. "De ene groentespecialist is er al een eind mee op weg, de andere heeft nog heel veel vraagtekens. Laten we met z’n allen onze ideeën bundelen en ervaringen delen", aldus Karin van Aspert van Gebrs van Aarle. "We gaan echt iets vernieuwends doen als groothandel, iedere detaillist is van harte welkom om deze avond bij te wonen."

Het programma op 12 februari ziet er als volgt uit:

18:45 uur Inloop
19:00 uur Frenk van den Berg - Three-Sixty
19:30 uur Elisah Pals - Zero Waste Nederland
20:00 uur Pauze
20:15 uur August de Vocht - No Food Wasted 
20:40 uur Brainstorm- en inspiratiesessie verpakkingen 

Aanmelden kan via: verkoop@aarlegebrs.nl

Voor meer informatie
Gebrs van Aarle
Van Leeuwenhoekweg 39
5482 TK Schijndel
T: (073) 5441919
www.gebrsvanaarle.eu  
verkoop@aarlegebrs.nl   

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven