Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nicolaï Fruit koppelt SAP aan QC One

Nicolaï Fruit uit het Belgische Sint-Truiden heeft onlangs succesvol haar nieuwe ERP-systeem SAP Business One gekoppeld aan QC One. De integratie tussen beide systemen ontzorgt diverse afdelingen en draagt bij aan een efficiëntere manier van dataverwerking als het gaat om kwaliteitsrapporten.

De AGF-specialist werkt al enkele jaren met de keuroplossing van QC One. Johan de Gendt, CEO bij Nicolaï Fruit, legt uit: “Aanvankelijk zijn wij op twee locaties gestart met het digitaliseren van ons keurproces. Vervolgens hebben wij de keuze gemaakt ook ons ERP-systeem te vervangen en zijn wij succesvol gemigreerd naar SAP Business One. Een logisch gevolg van deze stap, is ook de koppeling met QC One. Deze is succesvol tot stand gekomen door goed werk van onze partner Vigor uit Mechelen.” Binnenkort zal Nicolaï haar keurrapporten ook automatisch gaan delen via het keurplatform. Zo vergroten zij nog meer hun transparantie naar zowel leveranciers als klanten.

Verkoopafdeling optimaal geïnformeerd
Dat zowel het verkoopteam als de kwaliteitsafdeling goed samenwerken, lijkt evident. Toch is dit niet altijd het geval. QC One zorgt ervoor dat verkopers direct over de juiste kwaliteitsinformatie kunnen beschikken. En ook vanuit het ERP-systeem is direct het kwaliteitscijfer van een pallet of partij te zien. Hier kunnen zelfs direct geschikte klantgroepen worden weergegeven. Daarnaast blijft iedereen overal op de hoogte met de gratis QC One app voor iOS en Android.

Vigor – SAP Business One Partner
Vigor helpt bedrijven om hun werking en hun resultaten te verbeteren op basis van geïntegreerde systemen. Op basis van SAP Business One verbeteren de Vigor-consultants verschillende aspecten van de bedrijfsvoering: de controle over de financiële processen, de toegang tot data en informatie, de beslissingsprocessen, de organisatie van productie en logistiek, en de klantenservice.

QC One
QC One ondersteunt AGF-keurprocessen met een tablet die voorzien is van een speciale keurapplicatie. De app is zo ontwikkeld dat het de keurmeester ondersteunt in zijn dagelijkse werkzaamheden en is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Spaans en Turks.

QC One draagt zorg voor een snelle en geautomatiseerde distributie van de keurrapporten in de keten. Hierdoor beschikken alle betrokken partijen over de juiste managementinformatie. Het platform is reeds gekoppeld met o.a. SAP Business One, Microsoft Dynamics NAV, RPO/Freshng en BT9/Xsense.

Voor meer informatie:
Nicolaï Fruit
Johan de Gendt
+32 11 69 55 55
Johan.degendt@nicolaifruit.be 
www.nicolaifruit.be  

QC One
Thijs van Alebeek
+31 (0)6 – 109 609 52
t.van.alebeek@QCone.com 
www.QCone.com 

Vigor NV
Jeroen Swanborn
+32 (0) 473 94 48 37
jeroen.swanborn@vigor.be
www.vigor.be

Publicatiedatum: