Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nettowinst 2018 Sligro Food Group: € 276 miljoen

De nettowinst van Sligro Food Group over het boekjaar bedroeg € 276 miljoen. Dat is een absolute recordwinst volgens het bedrijf. "Het jaar 2018 werd gekenmerkt door relatief veel buitengewone en eenmalige baten en lasten. Hiervoor gecorrigeerd kwam de Ebit van onze 'voort te zetten bedrijfsactiviteiten' uit op € 82 miljoen bij een omzet die met 9,5% toenam tot € 2.346 miljoen."

Koen Slippens, CEO: "Met een groei van bijna 9% in Nederland en ruim 14% in België hebben we in beide landen fors marktaandeel gewonnen. De marktomstandigheden waren gunstig en blijven dat naar verwachting ook komend jaar. Dat gaat gepaard met een stevige kosteninflatie die ons dwingt de balans tussen groei en kostenbeheersing te blijven bewaken. Dat is een omgeving waarin wij ons al marktleider prima thuis voelen en wij kijken dan ook vol energie terug op het afgelopen jaar en vooruit naar 2019."

 

Publicatiedatum: