Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuw producten van La Linea Verde

Het Italiaanse La Linea Verde heeft op de huismerken Beurs in Bologna een aantal nieuwe kant-en-klare producten gepresenteerd. Het gaat om een tiental groenten die op drie verschillende manieren zijn bereid en verpakt met de 'huid-techniek'.

"De groenten zijn gestoomd, gegrild en in de oven bereid. Het wekt grote nieuwsgierigheid op en ze zijn redelijk geliefd. Dat is gebleken uit de tests die zijn gedaan. Voor deze bereide groenten wilden we dezelfde kwaliteitsnormen hanteren als voor verse", zegt verkoopmanager Andrea Battagliola.

Het idee is om de consument kant-en-klare groenten aan te bieden zonder specerijen. Op deze manier kan hij zelf kiezen hoe hij de groenten serveert als bij- of hoofdgerecht. De grootste uitdaging was om de groenten als 'huisgemaakt' aan te bieden, dat wil zeggen bij de manier zoals de consument het zelf zou bereiden.

"Wij geloven dat het succes ligt in het feit dat de groenten zo min mogelijk zijn bewerkt. Het is cruciaal om de kwaliteit van groenten te bevorderen en de vacuümverpakking garandeert de houdbaarheid", legt Andrea uit.

Deze nieuwe referenties van la Linea Verde zijn bedoeld voor de Italiaanse markt. Er is een mogelijkheid dat ze ook in het buitenland op de markt worden gebracht aangezien Italiaanse merkproducten over het algemeen erg worden gewaardeerd en klanten gewend zijn aan kant-en-klare groenten.

"Wat mijn favoriet is? Ik vind ze allemaal lekker en dat komt omdat we ze hebben bereid met als uitgangspunt dat de kwaliteit te allen tijde goed moet zijn. Als ik dan toch moet kiezen, dan ga ik voor de gestoomde pompoen", concludeert Andrea Battagliola.

Contact:
La Linea Verde soc. agr. Spa 
Via Artigianale, 49
Manerbio (Brescia)
Web: www.lalineaverde.it


Publicatiedatum:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven