Donderdag 24 januari: de Zeeuwse Fruitteeltdag

De Zeelandhallen in Goes vormen donderdag 24 januari het decor van de Zeeuwse Fruitteeltdag. Van 13.00 tot 22.00 uur staan de deuren open en tonen circa 80 standhouders hun producten en noviteiten. De dag wordt georganiseerd door Kring Zeeland Noord-Brabant van de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO).

Dit jaar zijn er weer een aantal nieuwkomers op de Zeeuwse Fruitteeltdag. Dit zijn onder andere Macro Plastics, Flexotels, Beacon Fields, Squall, Loon- en Fruitbedrijf G.J. van Doorn, Bosta BV en Sencrop SAS. Een andere nieuwkomer is Combilo BV uit Waddinxveen, die totaalpakket AGF levert aan tal van retail-organisaties en haar activiteiten in de afzet van hardfruit uitbreidt. Daarnaast zijn er natuurlijk veel bekende Zeeuwse toeleveranciers aanwezig: Gebr. Weststrate, Burg, AB-werkt ZuidNederland, Scaldis, van Gilst, P. van Eijzeren, Vervaet van Weele, CZAV, Glerum Koeltechniek, Storex, Rabobank Goes, Van Iperen, Schipper Accountants en R. van Wesemael bv en vele anderen.

Voorafgaand aan de beurs is er een minisymposium speciaal voor leden van de NFO. Verschillende partners van de Proeftuin Randwijk vertellen over de laatste actualiteiten. Sprekers zijn: Pieter van der Steeg met proeftuinresultaten over o.a. verbeteren vruchtmaat Conference, nieuwe perenrassen en managen pluktijdstip Elstar en Conference; Marcel Wenneker over zwartvruchtrot en Joris Wisse over bodemverbetering voor een sterker gewas. Het symposium vindt plaats vanaf 11.00 uur in de Da Vinci bioscoop naast de Zeelandhallen.

Voor meer informatie en aanmelden:
Zeeuwse Fruitteeltdag
www.dezeeuwsefruitteeltdag.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven