Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carrefour Bio lanceert nieuw winkelconcept

Met een netwerk van 20 winkels blijft Carrefour Bio het aanbod ontwikkelen, deze keer met een nieuw winkelconcept. In Asnières-sur-Seine, in het departement Hauts-de-Seine, is de Carrefour Bio-winkel anders dan anders. In deze winkel van 250 m² ligt het accent namelijk – meteen al bij de ingang – op groenten en fruit. Daarnaast wordt 98% van de dagelijkse producten zonder verpakking verkocht. Momenteel zijn er 115 verschillende soorten groenten en fruit in de winkel verkrijgbaar. Eerder waren dat er nog 80.

Voor kwetsbare producten zijn koelschappen gereserveerd. Carrefour Bio heeft daarnaast het assortiment uitgebreid met in plaats van 30 producten 190 producten. Ook heeft de winkel meer ruimte vrijgemaakt voor versproducten en is het aantal huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten verdubbeld naar 450. Tot slot is er naast de kassa een verse kaas-afdeling te vinden.

In Frankrijk is het nieuwe winkelconcept al door drie winkels overgenomen: Bolivar, Diderot en Asnière-sur-Seine. In Spanje zijn momenteel 4 winkels met hetzelfde format te vinden. Nog dit jaar zijn ook anderen zijn van plan hetzelfde te doen.

Bron: observatoiredelafranchise.fr

Publicatiedatum: