Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kant-en klare gekookte maïs en bieten

Huercasa presenteert Easy Bites

Dit jaar zal Huercasa tijdens Fruit Logística een nieuw concept in de consumptie van groenten presenteren: Easy Bites. Het gaat om gekookte porties suikermaïs en bieten, ideaal als voor- of bijgerecht (in het geval van suikermaïs) of als toepassing in salades (in het geval van biet).

De Easy Bites hebben een ideaal formaat. Centraal in dit product staat het gemak voor de consument. Zoals geldt voor het gehele assortiment van Huercasa zijn het reeds bereide producten, die klaar zijn voor consumptie of gemakkelijk gebruikt kunnen worden in verschillende gerechten. Met de Easy Bites ben je verzekerd van een snelle maaltijd, die tegelijkertijd kwalitatief goed, smaakvol en gezond is.

Huercasa beschikt dit jaar opnieuw over een eigen stand tijdens de Fruit Logística. De beurs zal voor het bedrijf fungeren als een plaats van ontmoeting met internationale klanten die reeds bekend zijn met het uitgebreide aanbod van het bedrijf en nu kennis kunnen maken met deze nieuwe producten en hun gebruiksgemak.

Publicatiedatum: