Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Kant-en klare gekookte maïs en bieten

Huercasa presenteert Easy Bites

Dit jaar zal Huercasa tijdens Fruit Logística een nieuw concept in de consumptie van groenten presenteren: Easy Bites. Het gaat om gekookte porties suikermaïs en bieten, ideaal als voor- of bijgerecht (in het geval van suikermaïs) of als toepassing in salades (in het geval van biet).

De Easy Bites hebben een ideaal formaat. Centraal in dit product staat het gemak voor de consument. Zoals geldt voor het gehele assortiment van Huercasa zijn het reeds bereide producten, die klaar zijn voor consumptie of gemakkelijk gebruikt kunnen worden in verschillende gerechten. Met de Easy Bites ben je verzekerd van een snelle maaltijd, die tegelijkertijd kwalitatief goed, smaakvol en gezond is.

Huercasa beschikt dit jaar opnieuw over een eigen stand tijdens de Fruit Logística. De beurs zal voor het bedrijf fungeren als een plaats van ontmoeting met internationale klanten die reeds bekend zijn met het uitgebreide aanbod van het bedrijf en nu kennis kunnen maken met deze nieuwe producten en hun gebruiksgemak.


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven