Tzone Digital Technology

"Chinese monitoringstechnologie staat voor nieuwe uitdagingen"

De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van temperatuur- en luchtvochtigheidssensoren en ook de vraag naar deze producten neemt toe, vooral vanuit de AGF-sector. "De kwaliteit van groenten en fruit is belangrijk. Gedurende de teelt, bewaring en het transport kunnen verschillen in de temperatuur en luchtvochtigheid de kwaliteit van de producten aantasten of zelfs tot bederf leiden. Door geregeld de temperatuur en luchtvochtigheid te meten, kunnen deze problemen effectief voorkomen worden."

"Als hightech onderneming, die gespecialiseerd is in diverse temperatuur- en luchtvochtigheidsmonitoringsproducten houdt Tzone Digital Technology zich al vele jaren bezig met de ontwikkeling van draadloze temperatuur- en luchtvochtigheidsmonitoring. Voor de productontwikkeling beschikt het bedrijf over een eigen O&O-afdeling en fabriek. Diverse van haar producten zijn inmiddels bestsellers op zowel de binnenlandse als buitenlandse markt. Tzone Digital Technology mag bedrijven als DHL, Lockheed Martin, Jingold en vele andere tot haar klantenkring rekenen. Haar klantenbestand bestaat echter voor de helft uit bedrijven binnen de AGF-sector."

De temperatuur- en luchtvochtigheidssensoren van Tzone zijn met name bestemd voor overzeese AGF-handelaren en logistieke dienstverleners. Het bedrijf streeft ernaar producten te leveren die afgestemd zijn op de eisen van de verschillende klanten en sectoren. "Op dit moment heeft Tzone twee nieuwe USB temperatuur- en luchtvochtigheidsdataloggers: de TempU02, voor eenmalig gebruik, en de TempU03, die geschikt is voor meerdere doeleinden en uitgevoerd  is met een LCD-scherm. Beide producten zijn zeer betaalbaar en nauwkeurig. Om klanten zelf het gebruiksgemak te laten ervaren, biedt Tzone nieuwe klanten een gratis proeftoestel aan. 

"De laatste jaren staan producenten van temperatuur- en luchtvochtigheidssensoren voor nieuwe uitdagingen. Overzeese klanten die zich bezighouden met koeltransport besteden meer  aandacht aan het monitoren van de temperatuur en luchtvochtigheid en binnenlandse klanten gebruiken de producten vooral op vaste plaatsen zoals in magazijnen en koelhuizen. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, houdt Tzone de kwaliteit van haar producten nauwlettend in de gaten en speelt zij in op de verschillende eisen door de meest geschikte oplossingen te ontwikkelen voor haar klanten."

Tzone zal dit jaar aanwezig zijn op de Fruit Logistica in Berlijn (stand C-05b, Hal 5.2). Het Tzone team staat hier klaar om haar producten aan  exposanten en bezoekers te presenteren. 

 

Voor meer informatie:
Hiuson Wang
Tzone Digital Technology Co., Ltd.
www.tzonedigital.com 
Email: sales@tzonedigital.com 
Tel.: +86 755 8284 0647


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven