Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

"Hogere exportprijs Chinese uien veroorzaakt door meerdere factoren"

“Op dit moment is het exportseizoen van Chinese uien in volle gang en de exportprijzen voor de Europese markt laten een opwaartse trend zien. Dit komt vooral door de hogere zeevrachttarieven. Het tarief om een container van de haven van Qingdao naar Rotterdam te verladen, bedroeg tot aan december €1.319 maar is inmiddels gestegen naar €1.670 per container en dit betekent een stijging van  25%. Ten tweede drijft ook het naderende Chinese Nieuwjaar de afzet van uien op," vertelt Wang Junjie van Henan Junzhian Food in een interview met FreshPlaza. 

“Onze gepelde uien zijn afkomstig uit de regio Gansu. Het gaat vooral om gele uien die jaarrond aangeleverd worden. Op dit moment worden onze gepelde uien voornamelijk geëxporteerd naar Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk en Polen."

“Om aan de specifieke wensen van de verschillende klanten tegemoet te kunnen komen, bieden we een scala aan verpakkingsmogelijkheden aan. Momenteel leveren we onze gepelde uien van 60 mm en groter vooral aan in dozen en zakken van 20 kilo of in netzakken van 25 kilo. We leveren daarnaast ook diepgevroren uienblokjes en -ringen, gember en knoflook aan overzeese markten."

Contact: Wang Junjie
Company's full name: Henan Junzhian Food Co., Ltd.
E-mail: junzhian2019@163.com 
Whatsapp: +86 132 1329 3300


Publicatiedatum:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven