Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stabiele exportprijs voor Chinese citroenen

"De opbrengst aan Chinese citroenen is in de afgelopen jaren consequent toe blijven nemen. Ook is de diversiteit aan rassen groter geworden. Naast dat de citroenen als vers fruit worden gebruikt, worden ze ook meer gebruikt in Westerse restauranten en door fruitsapwinkels," zegt Wang Guolong van Chongqing Huida Lemon Science and Technology Group.

Citroenen van Huida Lemon

De stand van Huida Lemon bij een AGF-beurs

"Ons bedrijf gebruikt voor meer dan 21.333 hectare aan citroenenboomgaarden in Tongnan, Chongqing. Ons belangrijkste ras is de Eureka. We hebben meer dan 667 hectare onder direct beheer. De overige 20.0000 hectare wordt gebruikt via coƶperaties. Ons jaarlijkse seizoen begint in oktober, gegeven dat de weersomstandigheden normaal zijn. De oogst loopt dan twee maanden door tot december."

"Ongeveer 60% van onze opbrengst aan citroenen wordt onder ons eigen markt HD Lemon afgezet in Zhejiang, Beijing, Sjanghai, Guangzhou, Sichuan, Hong Kong, en Shenzhen. De overige 40% is bestemd voor export naar Rusland, Indonesiƫ, Kazachstan en Singapore. De huidige exportprijs is min of meer hetzelfde als in de afgelopen jaren. Er zijn geen grote prijsschommelingen."

Een pakstation van Huida Lemon

"Wat het online segment betreft hebben we stabiele relaties met JD.com en Tmall. In de toekomst blijven we ons huidige marktaandeel verder uitbreiden, maar hopen we ook relaties aan te gaan met buitenlandse handelaren. Op die manier kunnen we onze citroenen naar nieuwe markten exporteren."

Contact: Wang Guolong
Bedrijf: Chongqing Huida Lemon Science and Technology Group Co., Ltd.
Website: http://www.cqhuida.com 
Telefoon: +86 199 2228 0621 
E-mail: daitian@cqhuida.com 

Publicatiedatum: