Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arbeider overleden na geraakt te zijn door wiek van windturbine

De Fresno Bee bericht dat een werknemer van Wonderful Citrus overleden is nadat hij geraakt werd door een losgekomen wiek van een windturbine. 

De man van 53 was alleen aan het werk toen het ongeluk gebeurde. Het zwaargewonde slachtoffer werd met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later aan zijn verwondingen overleed.

Wonderful Company onderzoekt hoe de wiek los is kunnen komen en legde de onderstaande verklaring af: "We zijn diepbedroefd mee te moeten delen dat één van onze medewerkers is omgekomen als gevolg van een tragisch bedrijfsongeval. We zijn een familiebedrijf en onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden van het slachtoffer. De veiligheid van onze medewerkers staat bij ons voorop en we zullen er dan ook alles aan doen om te achterhalen hoe dit noodlottige ongeval plaats heeft kunnen vinden en de noodzakelijke maatregelen treffen om ervoor te zorgen dat zoiets nooit meer zal gebeuren." 

 

Publicatiedatum: