Proseal presenteert alternatieve materialen in Berlijn

Het bieden van oplossingen om AGF-telers en -verwerkers te helpen de nieuwste uitdagingen op het gebied van verpakken aan te kunnen gaan, is tijdens de Fruit Logistica 2019 het centrale thema in de stand van Proseal. 

De huidige verpakkingstrends worden beïnvloed door het groeiende verzet tegen het gebruik van plastic, wat heeft geleid tot de introductie van alternatieve materialen voor trays. Daarnaast neemt focus op het reduceren van voedselverspilling steeds verder toe. De concurrentiegerichte markt vraagt echter tegelijkertijd nog altijd om een zo snel en efficiënt mogelijke verpakkingslijn. De experts van Proseal zullen op de beurs aanwezig zijn om uit te leggen op welke manier traysealing fruitverwerkers kan helpen om aan al deze verschillende eisen te kunnen blijven beantwoorden en zij zullen de verschillende mogelijkheden bespreken. 

In het kader hiervan zal Proseal een uniek seal-testsysteem introduceren dat telers in staat stelt te bepalen wat de ideale sealsterkte is voor de diverse producten.

Daarnaast zal het bedrijf twee modellen uit haar serie traysealers presenteren. Zowel de GT0S als de GT4S hebben een compact, ruimtebesparend design met een hoge doorvoersnelheid en eenvoudig te verwisselen tools. De GT0S kan tot 80 verpakkingen per minuut sealen, terwijl de GT4S tot wel 140 verpakkingen per minuut kan sealen. 

De S-serie werd ontworpen voor klanten met meer uniforme verpakkingseisen. Voor bedrijven, die regelmatig moeten switchen tussen verschillende verpakkingstypes, zijn er de E-modellen, die meer sealing-opties te bieden hebben.  

De machines hebben een robuust en hygiënisch ontwerp. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel is voorzien is van stapsgewijze instructies en geeft status- en foutmeldingen weer. In combinatie met de verpakkingstafel is optimaal gebruiksgemak gegarandeerd. 

Voor meer informatie:
Proseal UK Ltd
Tel: +44 (0) 1625 856600
Email: info@prosealuk.com
www.proseal.com 

Voor meer informatie:
Sismatec 
Twentepoort Oost 8
7609 RG Almelo
+31 (0)546-874111
info@sismatec.nl 
www.sismatec.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven