Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Avocado ontpitter

OMIP werd opgericht in 1971 en richt zich op alle verwerkingsbedrijven die productiekosten en arbeidskrachten willen besparen. Daarom is het bedrijf gefocust op het ontwerp en de constructie van machines die gekenmerkt worden door eenvoudige bediening, veelzijdigheid en kostenverlaging.

Francesco Pannullo en Alfonso Califano van OMIP: "Dankzij onderzoek, ontwikkeling en innovatie zijn we in staat de meest moderne technologieën op het gebied van ontpitten aan te bieden en daardoor zijn we op mondiaal niveau een interessante speler voor de fruitverwerking."

Avocado Pitter mod. KAV2
“De KAV2 snijdt de avocado in tweeën, waardoor deze ontpit kan worden. De machine is al 5 jaar op de markt en ontpit zelfs avocado's die niet perfect van vorm zijn." 

Alle delen die met het fruit in contact komen zijn geschikt voor het verwerken van voeding en zijn hygiënisch. De machine is gemaakt van roestvrij staal. De avocado's worden in de feeder geladen en naar het positioneringsstation vervoerd, waar het fruit in positie gebracht wordt om de ideale snede te krijgen. De flexibiliteit van de oriëntatie-elementen compenseert automatisch de verschillen in het fruit dat niet altijd perfect van vorm is.

Het snijstation bestaat uit drie afzonderlijke bladen. "Het innovatieve mechanisme hoeft niet gesmeerd te worden en is daarom kostenbesparend."

OMIP heeft zich op alle markten kunnen vestigen door z'n organisatorische vaardigheden en de kwaliteit van z'n producten. Van Italië tot Europa, van Zuid-Amerika en Californië tot Zuid-Afrika en Australië, tot Azië en Nieuw-Zeeland.

OMIP doet mee aan de Fruit Logistica 2019 (Berlijn, 6-8 februari) in Hall 3.1, stand A-07. Voor meer informatie over het bedrijf en z'n producten zijn Francesco Pannullo en Alfonso Califano samen met Timothy Ahiagba daar aanwezig. 

Voor meer informatie:
O.M.I.P. SRL
Via Ponte, 21
84086 Roccapiemonte (SA) - Italy
Phone: +39 081 931835 / +39 081 931050
Fax: +39 081 932144
Website: www.omip.ne

Publicatiedatum: