Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuw: Avocado ontpitter

OMIP werd opgericht in 1971 en richt zich op alle verwerkingsbedrijven die productiekosten en arbeidskrachten willen besparen. Daarom is het bedrijf gefocust op het ontwerp en de constructie van machines die gekenmerkt worden door eenvoudige bediening, veelzijdigheid en kostenverlaging.

Francesco Pannullo en Alfonso Califano van OMIP: "Dankzij onderzoek, ontwikkeling en innovatie zijn we in staat de meest moderne technologieën op het gebied van ontpitten aan te bieden en daardoor zijn we op mondiaal niveau een interessante speler voor de fruitverwerking."

Avocado Pitter mod. KAV2
“De KAV2 snijdt de avocado in tweeën, waardoor deze ontpit kan worden. De machine is al 5 jaar op de markt en ontpit zelfs avocado's die niet perfect van vorm zijn." 

Alle delen die met het fruit in contact komen zijn geschikt voor het verwerken van voeding en zijn hygiënisch. De machine is gemaakt van roestvrij staal. De avocado's worden in de feeder geladen en naar het positioneringsstation vervoerd, waar het fruit in positie gebracht wordt om de ideale snede te krijgen. De flexibiliteit van de oriëntatie-elementen compenseert automatisch de verschillen in het fruit dat niet altijd perfect van vorm is.

Het snijstation bestaat uit drie afzonderlijke bladen. "Het innovatieve mechanisme hoeft niet gesmeerd te worden en is daarom kostenbesparend."

OMIP heeft zich op alle markten kunnen vestigen door z'n organisatorische vaardigheden en de kwaliteit van z'n producten. Van Italië tot Europa, van Zuid-Amerika en Californië tot Zuid-Afrika en Australië, tot Azië en Nieuw-Zeeland.

OMIP doet mee aan de Fruit Logistica 2019 (Berlijn, 6-8 februari) in Hall 3.1, stand A-07. Voor meer informatie over het bedrijf en z'n producten zijn Francesco Pannullo en Alfonso Califano samen met Timothy Ahiagba daar aanwezig. 

Voor meer informatie:
O.M.I.P. SRL
Via Ponte, 21
84086 Roccapiemonte (SA) - Italy
Phone: +39 081 931835 / +39 081 931050
Fax: +39 081 932144
Website: www.omip.ne


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven