De Èchte Groenteman trapt 2019 af met nieuwe Maaltijd van de Week concept

Verse maaltijden met bewezen verkoopsucces

De Èchte Groenteman trapt 2019 af met een nieuw Maaltijd van de Week concept. Elke week ligt er een Maaltijd van de Week in de winkel voor de consument. "Ideaal voor de groenteman die meer wil doen op het gebied van maaltijden", aldus De Èchte Groenteman. 

Verse maaltijden met bewezen verkoopsucces
De wekelijkse maaltijden zijn een verzameling van de best verkopende maaltijden van collega De Èchte Groenteman ondernemers. "Dat betekent dus gegarandeerd succes. Alle maaltijden zijn door de ondernemers zelf ontwikkeld en verfijnd. Met deze insteek delen we onderling kennis over maaltijden, ingrediënten, bereidingswijzen, etc. Als versspecialist bieden wij de maaltijden natuurlijk vers aan. De ondernemers produceren de maaltijden in eigen keuken met verse ingrediënten en zonder chemische toevoegingen of conserveringsmiddelen."

Hoe gaat het in zijn werk?
Het Maaltijd van de Week concept biedt continuïteit en houvast aan ondernemers op het gebied van maaltijden. Elke vrijdag staat er een nieuwe Maaltijd van de Week in de mailbox. Hierin zit ten eerste de promotie voor de maaltijd van komende week. Compleet met een poster en social media afbeelding. De poster kan via een drukker in de regio of via een eigen printer worden afgedrukt.

Ten tweede bevat de e-mail een receptenblad met de bereidingswijze voor de maaltijd van de komende week, maar ook de ingrediënten voor de maaltijd die de week daarna volgt. Zo kan er tijdig worden ingekocht.

De aangesloten ondernemers van Stichting De Èchte Groenteman krijgen de Maaltijd van de Week automatisch toegestuurd. Zonder extra kosten. Daarnaast zijn de promotiemiddelen direct voorhanden.

Bijdragen van toeleveranciers
Wij staan open voor ideeën, producten en/of recepturen van toeleveranciers. In dit geval uiteraard passend binnen het thema ‘maaltijden’.

Voor meer informatie
De Èchte Groenteman
info@de-echte-groenteman.nl
T: 0511-463193 / 055-3552980

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven