Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wilbert en Bas zetten Uw Groenteman door in Wierden

Tholen - Twee jonge ondernemers, Wilbert en Bas, hebben de winkel van Klaasens Uw Groenteman overgenomen en zetten deze voort onder de naam Uw Groenteman Wierden. Eind december sloot de winkel voor grondige verbouwing om vandaag, 11 januari, weer open te gaan. De jonge ondernemer Wilbert heeft een aantal jaar ervaring opgedaan in een AGF-speciaalzaak en is met deze overname voor zichzelf begonnen.

Bas en Wilbert (r) poseren bij de heropening van de AGF-speciaalzaak in Wierden

"De grootste verandering is dat wij inspelen op de trend gemakkelijk maar toch gezond. We hebben geïnvesteerd in snijmachines en gaan dagelijks zelf verse rauwkosten, salades en kant-en-klaar maaltijden bereiden. We hebben ook een panklaar assortiment groenten dat we zelf snijden en vers bereid verpakken. Ook het fruit snijden we zelf", vertelt Wilbert. "Verder is de winkel opgeknapt en heringericht." Wat hetzelfde blijft is het logo Uw Groenteman, voor de herkenbaarheid, en de samenwerking met leveranciers Willem Dijk AGF. Klanten hebben de AGF-speciaalzaak gemist en zijn geïnteresseerd in het gemakassortiment. "Het is druk vanmorgen en het loopt goed. Het gemakschap begint al leeg te raken, dus we gaan zo bijmaken", besluit Wilbert

Poserend in de winkel


Bezorging


De nieuwe eigenaren poseren voor de winkel met de oude eigenaar Roy Klasens en familie

Voor meer informatie
Uw Groenteman Wierden
Wilbert
Rijssensestraat 2
Wierden
T: 0546 570 804
uwgroentemanwierden@hotmail.com 
www.uwgroentewinkel.nl