Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

India: 45.000 uientelers uit Nashik vragen vergoeding aan

Ongeveer 45.000 uientelers uit de Indiase stad Nashik hebben tot nu toe een aanvraag bij één van de Agriculture Produce Market Committees (APMCs) ingediend om een vergoeding van Rs 200 (€2.55) per 100 kg uien te ontvangen van de overheid.

De APMC's moeten uiterlijk 15 januari de gegevens van de telers door hebben gegeven. Het kantoor van de administrateur van het district zal vervolgens de aanvragen bekijken en deze doorsturen naar de deelstaatoverheid.

De vergoedingen worden uitbetaald aan uientelers die hun producten tussen 1 november en 15 december in verschillende APMC's hebben verkocht. Het doel is om deze telers wat financiële ruimte te geven na de grote daling in de uienprijzen deze laatste twee maanden.

"We hebben alle APMC's in het district gevraagd om de aanvragen van telers die de vergoeding willen hebben te verzamelen. Ongeveer 45.000 telers hebben tot nu toe hun aanvraag bij de APMC's ingeleverd, zei de directeur van het district, Gautam Bansane, tegen nyoooz.com. Hij voegde toe dat ze alle aanvragen zouden bekijken en deze vervolgens door zullen sturen naar de Maharashtra State Agriculture Marketing Board.


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven