Na al meer dan 10 miljoen pizzabodems verkocht te hebben

Nieuw: bloemkooltortilla's

Caulipower, een merk van Vegolutionary Foods, heeft haar nieuwste innovatie voor het diepvriesvak bekendgemaakt: de bloemkooltortilla. Het product is verkrijgbaar in een normale en glutenvrije variant en de prijs van een verpakking van acht stuks zal rond de €6 bedragen.

Oprichter en directeur Gail Becker legt uit dat het feit dat klanten graag hun eigen draai aan de pizzabodems, bakmixen en Sweet POTATOASTS van het bedrijf geven, de inspiratie voor het nieuwe product vormden. 

"Ik dacht wat kunnen consumenten nog meer als basis voor hun eigen creaties gebruiken en kwam toen al snel op tortilla's uit," aldus Becker. 

 

Vorig najaar richtte Becker Vegolutionary Foods op als overkoepelend merk voor plantaardige producten en introduceerde zij tegelijk Sweet POTATOASTS, het eerste product van het bedrijf dat niet van bloemkool gemaakt is. Later dit jaar is Becker van plan om nog twee nieuwe producten op de markt te brengen.

“Caulipower draait niet alleen om bloemkool maar om voeding die goed voor je is en ook nog eens geweldig smaakt. Vegolutionary Foods wil laten zien dat er meer kan met groenten."

Bron: nosh.com


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven