Eerste Griekse kiwi's arriveren in China

Hoewel China zelf een groot kiwi-productieland is, importeert het ook kiwi's uit andere landen zoals Italië en Griekenland. "Op 1 januari is een nieuwe partij Griekse kiwi's aangekomen. Het is de eerste partij in dit seizoen en de kwaliteit ziet er zeer goed uit. We importeren de groene Hayward-kiwi's, die een beetje een zure smaak hebben. We krijgen veel positieve reacties van onze klanten. Deze kiwi is vooral populair bij blanke arbeiders. Bovendien hebben geïmporteerde kiwi's altijd een betere smaak en structuur, omdat groene kiwi's uit eigen land er altijd lang over doen om te rijpen. Ze worden ook heel snel zacht, waardoor ze moeilijk op te slaan zijn voor klanten en er geen goede smaakbeleving is." zei Mr. Zhong van Shanghai Sunfruits Co., Ltd.

Kiwi's van Proto (foto van: Shanghai Sunfruits Co.,Ltd.) 

"Onze prijzen zijn vrij stabiel. We zijn nog niet zeker van de prijs voor 2019, maar we zien nog steeds hoe de markt zich ontwikkelt. Dit komt omdat de Chinese binnenlandse productie van kiwi's toeneemt en deze vruchten voor lagere prijzen worden verkocht. Dat kan onze prijs een beetje beïnvloeden, maar voor nu hebben we een stabiele prijs. Italië exporteert ook naar China, maar we hebben meer vertrouwen in onze Griekse kiwi's, omdat ze een stabiele kwaliteit en betere prijzen hebben," aldus de heer Zhong.Kiwi's van Proto (foto van: Shanghai Sunfruits Co.,Ltd.) 

Shanghai Sunfruits importeert sinds 2013 kiwi's uit Griekenland. "We hebben nu veel ervaring en contact met verschillende Griekse leveranciers voor onze geïmporteerde kiwi's. Zo is Proto bijvoorbeeld een groot kiwifruitbedrijf in Griekenland en zijn wij de algemeen agent in China voor dit bedrijf. Hoewel we ook kiwi's van Zeus verkopen, een ander groot en bekend kiwifruitbedrijf in Griekenland, dat kiwi's van zeer goede kwaliteit heeft. Tot mei importeren wij kiwi's uit Griekenland."


Kiwifabriek van Proto (foto van: Shanghai Sunfruits Co.,Ltd.) 

Sunfruits is gespecialiseerd in de handel in hoogwaardige fruitproducten in binnen- en buitenland. Zij hebben exclusieve Chinese marktdistributierechten voor verschillende soorten fruit en merken uit Griekenland, Cyprus en Australië. Sunfruits is nauw verbonden met de belangrijkste fruitproductiegebieden over de hele wereld. Het is het doel van Sunfruits om een belangrijk agrarisch supply chain managementbedrijf te worden dat in staat is om kwaliteitsservice te bieden aan binnenlandse en internationale klanten.Kiwi's van Proto (foto van: Shanghai Sunfruits Co.,Ltd.) 

Mr. Zhong
Shanghai Sunfruits Co., Ltd.
contactpersoon:

Mr. Chen
Tel.:+86 13764790270

Ms. Wu
Tel: +8618207551538
Email: helen@sunfruits.cn        


Publicatiedatum:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven